Maku

Parempi kaurapuuro

10 min
5
10

Parempi kaurapuuro

Astetta parempaa kaurapuuroa saat helposti kolmella kikalla: 1) paahdat hiutaleet kattilassa ennen nesteen lisäämistä, 2) käytät maitoa veden sijaan, 3) käytät tarpeeksi suolaa. Neljäs kikka on implisiittinen: käytät kattilaa etkä mikroa. (Eihän kukaan enää tee mikropuuroa, eihän?)
Teksti Terveen hyvää
Kuvat Terveen hyvää
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 2,5 dlkaurahiutaleita
  • 4,5 dlmaitoa
  • 1/2 tlsuolaa

Lisäksi

  • banaania, maapähkinävoita ja ceylon-kanelia

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Lisää hiutaleet pinnoitettuun kattilaan ja paahda täydellä teholla välillä sekoittaen viitisen minuuttia, kunnes hiutaleet tuoksuvat ja ovat saaneet väriä. Varo polttamasta!

Lisää suola ja maito ja laita lämpö lähelle nollaa (1-2/9). Anna nesteen imeytyä hiutaleisiin, sekoita välillä. Tarjoa kuumana esimerkiksi banaanin, maapähkinävoin ja kanelin kera. 

Vinkki!

Voit tehdä yhdelle hengelle puolikkaan annoksen tai tuplata reseptin ja tehdä samalla koko perheelle. Uskalla paahtaa hiutaleita tarpeeksi parhaan maun saavuttamiseksi.
MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä