


Parempi kaurapuuro
10 min
Astetta parempaa kaurapuuroa saat helposti näillä kikoilla: 1) paahdat hiutaleet kattilassa ennen nesteen lisäämistä, 2) käytät maitoa veden sijaan, 3) käytät tarpeeksi suolaa, 4) teet puuron kattilassa etkä mikrossa.
Reseptin ainekset
2 annosta
2,5 dl
kaurahiutaleita
4,5 dl
maitoa
1/2 tl
suolaa
Lisäksi
banaania, maapähkinävoita ja ceylon-kanelia
Lisää hiutaleet pinnoitettuun kattilaan ja paahda täydellä teholla välillä sekoittaen viitisen minuuttia, kunnes hiutaleet tuoksuvat ja ovat saaneet väriä. Varo polttamasta!
Lisää suola ja maito ja laita lämpö lähelle nollaa (1-2/9). Anna nesteen imeytyä hiutaleisiin, sekoita välillä. Tarjoa kuumana esimerkiksi banaanin, maapähkinävoin ja kanelin kera.
Voit tehdä yhdelle hengelle puolikkaan annoksen tai tuplata reseptin ja tehdä samalla koko perheelle.
Uskalla paahtaa hiutaleita tarpeeksi parhaan maun saavuttamiseksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat