Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Papusalaatti – yön yli marinoituneet pavut hurmaavat sinutkin!

12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h 0 min

Pavut uivat marinadissa yön yli ja seuraavana päivänä papusalaatti onkin jo pilkkomista vaille valmis! Tämä raikas salaatti vie takuulla nälän mennessään.

16.6.2010
Reseptin ainekset
Papusalaatti
5 dl
papuja keitettynä (esimerkiksi mustasilmäpapuja)
3
valkosipulinkynttä (silputtuna)
¾ dl
rypsiöljyä
¾ dl
makeaa chilikastiketta
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
ruokosokeria
3
paprikaa
½
kurkkua
1 ps (80 g)
salaattisekoitusta
2 dl
tuoreyrttiseosta (esim. persiljaa, korianteria, ruohosipulia)

Papusalaatti tehdään näin:

  1. Valuta pavut.
  2. Sekoita kulhossa valkosipuli, rypsiöljy, chilikastike, sitruunamehu, soija ja sokeri. Kääntele joukkoon keitetyt pavut. Peitä kulho ja anna papujen maustua yön yli.
  3. Seuraavana päivänä valuta enin marinadi pois.
  4. Pese ja silppua paprikat ja kurkku. Sekoita ne papujen joukkoon.
  5. Nosta vadille salaattisekoitusta ja yrttejä. Kaada päälle papuseos. Viimeistele salaatti mustapippurilla.
  6. Tarjoa papusalaatti lisäkkeenä, kevyenä lounaana tai tortillojen täytteenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt