Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Papupihvit – rouheasta papusurvoksesta muotoillut kasvispihvit maistuvat koko perheelle

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Papupihvit sujahtavat sukkelasti burgeriin tai eväsrasiaan ja niitä voi myös pakastaa. Papupihvien kanssa ei tarvitse stressata kypsyysasteesta, sillä tärkeintä on saada pintaan väriä ja herkku kuumaksi.

12.2.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Papupihvit
4 dl (350 g)
kidneypapuja (keitettynä)
1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
2 rkl
rypsiöljyä
¾ tl
suolaa
2 tl
paprikajauhetta
2 tl
juustokuminaa
1 tl
currya
1 tl
chilijauhetta
1 prk (140 g)
maissia
1 dl
lehtipersiljaa tai korianteria (silputtuna)
1 dl
korppujauhoja
3 rkl
vettä
Paistamiseen
2 rkl
rypsiöljyä

Papupihvit valmistetaan näin:

  1. Valuta pavut.
  2. Kuori ja silppua sipulit. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili. Kuullota sipulit ja chili pannulla öljyssä. Lisää mausteet ja jatka paistamista hetki.
  3. Kumoa pavut kulhoon. Survo ne esimerkiksi perunanuijalla rouheaksi massaksi. Mittaa joukkoon muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna massan turvota noin 10 min.
  4. Muotoile massasta 4 pihviä. Kuumenna pannulla öljyä ja paista pihvejä muutama minuutti per puoli.
  5. Tarjoa papupihvit sämpylän välissä tai salaatin kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt