Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Papumunakas on arki-iltojen pelastaja! Vartissa valmiin pikamunakkaan raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi

15 min

Papumunakas pitää nälän loitolla pitkään, vaikka aterian valmistaminen vie vain tovin. Viimeistele papumunakas persiljalla ja tarjoa rapean salaatin kanssa.

18.2.2019
Reseptin ainekset
2 annosta
Munakas
4
kananmunaa
2 rkl
vettä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Paistamiseen
1 tl
voita tai margariinia
Paputäyte
1
valkosipulinkynsi
1 tl
öljyä
1 rkl
tomaattipyreetä
1 tlk (285 g)
papusekoitusta
½ tl
suolaa
1 rkl
persiljaa

Papumunakas – ohje:

  1. Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää vesi ja munakkaan mausteet.
  2. Kuumenna rasva pannulla ja kumoa päälle munaseos. Vedä lastalla muutamia kertoja massa keskeltä pannun reunoille niin, että raakaa munaa pääsee kosketuksiin pohjan kanssa. Käännä liesi pienemmälle ja peitä munakas kannella. Anna hautua kypsäksi. Munakas saa jäädä päältä hiukan kosteaksi ja meheväksi.
  3. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy pannulla. Lisää valkosipuli, tomaattipyree, valutetut pavut ja mausteet. Kääntele, kunnes seos on kuumentunut. Kumoa pavut munakkaalle, taita kaksin kerroin ja lisää päälle mustapippuria. Tarjoa salaatin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt