Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Papu-sienihöystö

1 h 30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 10 min

Siitakesienet päätyvät pannulle vihreiden papujen kera. Helppo, aasialaishenkinen papu-sienihöystö sopii hyvin seesamilohen lisäkkeeksi!

10.12.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
vihreitä papuja (pitkiä, pensaspapuja)
200 g
siitakesieniä
1/4 tl
suolaa
Paistamiseen
1 rkl
voita
1 rkl
oliiviöljyä

Keitä pavut runsaassa, suolalla maustetussa vedessä 4–5 minuuttia.

Paista sienet pannulla voin ja oliiviöljyn seoksessa. Lisää pavut. Mausta papu-sienihöystö suolalla.

Tarjoile papu-sienihöystöä esimerkiksi inkivääri-seesamilohen lisukkeena limelohkojen kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt