Maku

Papu-sienihöystö

1 h 30 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 10 min
Siitakesienet päätyvät pannulle vihreiden papujen kera. Helppo, aasialaishenkinen papu-sienihöystö sopii hyvin seesamilohen lisäkkeeksi!
GL
KA
MU
4.3
0
Julkaistu: 10.12.2012


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 500 gvihreitä papuja (pitkiä, pensaspapuja)
  • 200 gsiitakesieniä
  • 1/4 tlsuolaa

Paistamiseen

  • 1 rklvoita
  • 1 rkloliiviöljyä
Tulosta

Keitä pavut runsaassa, suolalla maustetussa vedessä 4–5 minuuttia.

Paista sienet pannulla voin ja oliiviöljyn seoksessa. Lisää pavut. Mausta papu-sienihöystö suolalla.

Tarjoile papu-sienihöystön kanssa inkivääri-seesamilohen lisäkkeenä limettilohkojen kera.

Kommentoi »