Maku

Papu-sienihöystö

1 h 30 min
4.5
0

Papu-sienihöystö

GL
KA
MU
0
4.5
Siitakesienet päätyvät pannulle vihreiden papujen kera. Helppo, aasialaishenkinen papu-sienihöystö sopii hyvin seesamilohen lisäkkeeksi!
Teksti Sinikka Sokka
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gvihreitä papuja (pitkiä, pensaspapuja)
  • 200 gsiitakesieniä
  • 1/4 tlsuolaa

Paistamiseen

  • 1 rklvoita
  • 1 rkloliiviöljyä

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h 10 min

Keitä pavut runsaassa, suolalla maustetussa vedessä 4–5 minuuttia.

Paista sienet pannulla voin ja oliiviöljyn seoksessa. Lisää pavut. Mausta papu-sienihöystö suolalla.

Tarjoile papu-sienihöystön kanssa inkivääri-seesamilohen lisäkkeenä limettilohkojen kera.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä