Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Papu-artisokkasalaatti

16.6.2010
Reseptin ainekset
1 prk
valkoisia papuja
1 prk
latva-artisokkia
250 g
kirsikkatomaatteja
1 ruukku
rucolaa
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
balsamiviinietikkaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

1. Valuta neste pois pavuista ja artisokista.

2. Halkaise kirsikkatomaatit.

3. Sekoita salaatin aineet kulhossa ja tarjoile heti.

Osta: valkoisia papuja, latva-artisokkia, kirsikkatomaatteja, rucolaa

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt