Reseptin ainekset
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
1
paprika
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
paprikajauhetta
½ tl
cayennepippuria
2 tl
timjamia
1½–2 tl
suolaa
7-8
perunaa (kiinteä tai yleisperuna)
150 g
juustoraastetta
voita tai margariinia vuoan voiteluun
MUNAMAITO:
2
kananmunaa
4 dl
maitoa
1. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista siemenet ja paloittele paprika pieniksi kuutioiksi.
2. Kuumenna öljy paistinpannussa. Ruskista jauheliha. Lisää sipuli, paprika, paprikajauhe, cayennepippuri, timjami ja suola. Kypsennä sekoitellen, kunnes sipuli ja paprika ovat pehmenneet.
3. Kuori perunat ja viipaloi ne ohuiksi monitoimikoneen viipalointiterällä tai veitsellä.
4. Voitele uunivuoka. Lado vuokaan kerroksittain perunaviipaleita, jauhelihaseosta ja juustoraastetta.
5. Sekoita munat ja maito ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 45–60 minuuttia. Varmista kypsyys ottamalla koemaistiainen vuoan keskeltä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
