Pappilan hätävara suklaalla

20 min
4.3
0

Pappilan hätävara suklaalla

Teksti Uura Hagberg
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 150 gtummaa suklaata
  • 2 1/2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 100 gsuklaakeksejä (murennettuna)
  • 140 gvadelmahilloa

Koristeluun

  • 1/3 dltuoretta minttua

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Pappilan hätävara on hauska jälkiruoka, joka syntyy käden käänteessä. Tässä ohjeessa maistuu hillon ja keksien lisäksi myös täyteläinen suklaa.
Sulata paloiteltu suklaa mikroaaltouunissa sulatusteholla 30 sekuntia kerrallaan.

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Yhdistä suklaa ja vaahto varovasti keskenään.

Kokoa laseihin kerroksittain keksimuruja, hilloa ja suklaavaahtoa. Anna viilentyä jääkaapissa ennen tarjoilua. Koristele pappilan sukalinen hätävara mintunlehdillä.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä