Maku

Pappilan hätävara suklaalla

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4.2
0
Julkaistu: 23.11.2009


Ainekset (4 annosta)

  • 150 gtummaa suklaata
  • 2 1/2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 100 gsuklaakeksejä (murennettuna)
  • 140 gvadelmahilloa

Koristeluun

  • 1/3 dltuoretta minttua
Tulosta

Pappilan hätävara on hauska jälkiruoka, joka syntyy käden käänteessä. Tässä ohjeessa maistuu hillon ja keksien lisäksi myös täyteläinen suklaa. Sulata paloiteltu suklaa mikroaaltouunissa sulatusteholla 30 sekuntia kerrallaan.

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Yhdistä suklaa ja vaahto varovasti keskenään.

Kokoa laseihin kerroksittain keksimuruja, hilloa ja suklaavaahtoa. Anna viilentyä jääkaapissa ennen tarjoilua. Koristele pappilan sukalinen hätävara mintunlehdillä.

Kommentoi »