


Pannulla parempaa
Pannufenkoli – simppeli herkku, jonka valmistelet vartissa ja sitten vain haudutellaan!
3 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 45 min
Pitkään haudutettu fenkoli on ihanan pehmeää ja maistuvaa. Tarjoa se cashewtahnan kanssa ja valuta päälle lempeän tulista harissakastiketta.
Reseptin ainekset
4
2 (500 g)
pientä fenkolia
50 g
vegaanista margariinia
½ dl
rypsiöljyä
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
3 dl
vettä
½ g
sahramia
Harissakastike
2
valkosipulinkynttä
1 dl
oliiviöljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
1 tl
savupaprikaa
½ tl
chilihiutaleita
½ tl
suolaa
Cashewtahna
2 dl
cashewpähkinöitä
1
luomusitruuna ((kuori + 3 rkl mehua))
¼ tl
suolaa
Pannufenkoli – ohje:
- Valmista ensin cashewtahna. Pane cashewpähkinät kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä sen verran että pähkinät peittyvät. Anna liota 2 tuntia. Valuta pähkinät ja pane ne tehosekoittimen kulhoon. Soseuta tasaiseksi tahnaksi. Mausta sitruunanmehulla ja -kuorella sekä suolalla.
- Halkaise fenkolit. Mittaa pannulle kaikki ainekset ja pane fenkolinpuolikkaat hautumaan. Peitä kannella ja anna hautua 30 minuuttia. Kääntele fenkoleita välillä hauduttamisen aikana. Ota kansi pois ja jatka hauduttamista noin 15 minuuttia tai kunnes neste on keittynyt kasaan kastikkeeksi.
- Valmista harissakastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Keitä kaikkia aineksia kattilassa muutaman minuutin ajan.
- Tarjoa pannufenkoli cashewtahnan ja harissakastikkeen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat