Maku

Pannacotta ja ananassalsa

5 h 30 min
GL
MU
4
0

Pannacotta eli keitetty kerma on jälkiruokien ihana ikisuosikki. Tässä kermahyytelössä liivatetta käytetään säästeliäästi, jolloin rakenteesta tulee täydellisen silkinsileä. Raikas ananas-passiosalsa raikastaa kokonaisuuden. Tätä on pakko kokeilla!
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (6 annosta)

Pannacotta

  • 5 dlkuohukermaa
  • 1/2 dlsokeria
  • 1 kplvaniljatankoa
  • 2 kplliivatelehteä

Ananas-passiosalsa

  • 1/3 kpltuoretta ananasta (kypsää)
  • 4 kplpassionhedelmää (kypsää)
  • 2 rklruokosokeria (tai palmusokeria)
  • 2 rkltuoretta minttua (silputtuna)

Tee näin

5 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN5 h
MITÄ PIDIT?
4