Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pancetta-sienipastasalaatti

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Pekonin italialainen serkku, pancetta tuo ihanasti suolaisuutta sienien kaverina yksinkertaiseen pastasalaattiin. Voit käyttää salaattiin myös joulunajan tähteitä, kinkkua ja metsäsieniä.

17.12.2014
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
pastaa (esim. orecchiette)
2 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
valkosipulinkynttä
tuoretta salviaa
200 g
sieniä (esim. kanttarellejä)
200 g
pancettaa (tai pekonia)
rucolaa
1 kpl
sitruunan mehu
parmesaania
1 kpl
kevätsipuli (tai ruohosipulia)

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi al dente pasta.

Kuumenna pannulla oliiviöljy. Lisää pannulle hienonnettu valkosipuli ja kuullota hetki. Lisää joukkoon muutama salvianlehti ja sienet. Paista muutaman minuutin ajan kunnes sienet ovat saaneet väriä. Sekoita pastan joukkoon.

Paista pancettapalat pannulla rapeiksi. Sekoita salaattiin pancetta, rucola ja sitruunamehu.

Laita salaatti tarjoiluvadille ja raasta päälle parmesaania.

Pancettan voi korvata hyvin pekonilla. Voit käyttää salaattiin myös joulunajan tähteitä, kinkkua ja metsäsieniä. Täydellinen joulun ja uuden vuoden välipäivien helppo ruoka!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt