


Pajeon eli korealainen pannukakku on rapea pikalounas – toimii paloiteltuna myös dippailtavana sormisyötävänä!
30 min
Kevätsipulipannukakku saa ruokaisuutta katkaravuista. Maukas dippikastike viimeistelee kokonaisuuden.
Reseptin ainekset
2 kpl
1 ps (200 g)
katkarapuja (MSC)
1 nippu (100 g)
kevätsipulia
1
chili
2½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
riisi- tai perunajauhoja
3½ dl
kasvis- tai kalalientä
2
munaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
4 rkl
rypsiöljyä
Dippikastike
2 tl
seesaminsiemeniä
1
kevätsipuli
4 rkl
soijakastiketta
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 tl
gochugaru-chilijauhetta (tai hiutaleita)
Pajeon eli korealainen pannukakku – ohje:
- Tee ensin dippikastike. Paahda seesaminsiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Hienonna kevätsipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua pannukakun valmistuksen ajan.
- Sulata katkaravut. Leikkaa kevätsipulinvarret muutamaan osaan. Viipaloi chili.
- Sekoita jauhot ja liemi tasaiseksi seokseksi. Lisää munat ja pippuri.
- Kuumenna puolet öljystä pannulla. Laita puolet sipuleista, katkaravuista ja chileistä pannulle hetkeksi paistumaan. Valuta puolet taikinasta pannulle niiden päälle ja paista, kunnes pannukakun pohja on kullanruskea, Käännä ja paista kullanruskeaksi myös toiselta puolelta. Siirrä tarjoiluvadille. Paista toinen pannukakku samaan tapaan.
- Valuta dippikastiketta pannukakun päälle tai ota pannarista paloja ja dippaa kastikkeessa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat