Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistetut portobellot ja lehtikaalisalaatti

1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min

Karita Tykän portobellot saavat makua, kun ne marinoidaan ennen paistamista. Lehtikaalisalaatin kanssa sienistä saa ruokaisan, mutta ihanan raikkaan annoksen.

Reseptin ainekset
4 annosta
10 kpl
portobelloa (tai isoa herkkusientä)
3 rkl
timjamia (silputtuna)
Marinadi
4 rkl
oliiviöljyä
3 rkl
sitruunamehua
3 rkl
timjamia (silputtuna)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria (rouhittuna)
Päälle
1 kpl
sitruunaa (puristettua mehua maun mukaan)
1/2 dl
tuoreyrttejä (silputtuna)
Salaatti
100 g
lehtikaalia
2 kpl
kevätsipulia
1 kpl
kesäkurpitsaa (pieni)
1 kpl
avokadoa
1 1/2 dl
maissinjyviä (kypsiä, luomu)
3 rkl
tuoretta korianteria (silputtuna)
3 rkl
persiljaa (silputtuna)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Marinoi ensin portobellot. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Nosta puhdistetut sienet uunivuokaan ja kaada päälle marinadi. Ripottele joukkoon lisää timjamia. Anna maustua noin 30 minuuttia.

Grillaa sieniä 25 minuuttia, kerran kääntäen tai kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Pirskottele päälle vielä sitruunamehua ja yrttejä.

Valmista salaatti. Poista lehtikaalista kova lehtiruoti. Pilko lehtikaali, kevätsipuli ja kesäkurpitsa pieniksi paloiksi. Kuutioi avokadon hedelmäliha. Sekoita kaikki raaka-aineet kulhossa ja tarkista maku.

Tarjoile lehtikaalisalaatti huoneenlämpöisten sienten päältä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt