Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistettuja ahvenfileitä, metsäsienirisottoa ja tomaatti-rucolasalaattia

30 min
8.11.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
ahvenia (fileinä)
1 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1/2 tl
suolaa
Metsäsienirisotto
120 g
kantarelleja
50 g
salottisipulia
10 g
voita
150 g
risottoriisiä
7 1/2 dl
kasvislientä (kiehuvana)
100 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
Tomaatti-rucolasalaatti
4 kpl
tomaattia
60 g
rucolaa
Kastike
1 dl
majoneesia
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
2 rkl
piparjuurta (raastettuna)
1 rkl
dijoninsinappia

Valmista ensin risotto. Kuullota metsäsienet ja pilkottu salottisipuli rasvassa kattilassa ja lisää riisi. Sekoita, kunnes riisi on kuullottunut. Lisää kiehuvaa kasvislientä vähitellen riisin joukkoon ja sekoita aika ajoin. Kun kaikki neste on imeytynyt riisiin ja seos on vielä löysää, lisää joukkoon parmesaaniraaste ja halutessasi tryffeliöljy. Valmista salaatti. Yhdistä keskenään pienityt tomaatit ja huuhdottu villirucola. Yhdistä keskenään kastikkeen ainekset ja nosta peitettynä viileään makuuntumaan. Paista ahvenfileet pannulla rasvassa ja mausta suolalla. Tarjoa paistetut ahvenfileet risoton, salaatin ja kastikkeen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt