Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paholaisen hillo – kuin kotitekoinen sweet chili -kastike

1 h 40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 10 min

Unohda valmiit chilikastikkeet. Itse tehtyyn makean mausteiseen paholaisen hilloon jää koukkuun. Tulisuutta voi säätää chilin määrää lisäämällä.

5.1.2018
Reseptin ainekset
14 dl valmista hilloa
2 prk (à 400 g)
kuorittuja säilyketomaatteja
1 dl
vettä
2 (à 250 g)
punaista paprikaa
4–5
chiliä
1 (100 g)
punasipuli
3
valkosipulinkynttä (viipaloituina)
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
400 g (4 ¾ dl)
hillosokeria
½ dl
punaviinietikkaa

Paholaisen hillo - ohje

  1. Kumoa säilyketomaatit kattilaan. Huuhtele tölkit desillä vettä ja kumoa kattilaan.
  2. Poista paprikoista ja chileistä kannat, siemenet ja valkoiset kalvot.
  3. Kuutioi paprikat ja chilit. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
  4. Nosta kaikki kasvikset kattilaan. Lisää suolaa ja pippuria. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen noin tunti.
  5. Lisää sokeri ja viinietikka kattilaan. Jatka keittämistä noin 10 minuuttia.
  6. Purkita hillo kuumana pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Säilytä hillo jääkaapissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt