Reseptin ainekset
200 g
margariinia
3 dl
sokeria
3
luomukananmunaa
4½ dl
luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta
2 tl
leivinjauhetta
2 dl
hasselpähkinärouhetta
1 rkl
karpalomehua
rasvaa vuoan voiteluun
PÄÄLLE:
½ dl
pähkinärouhetta
½ dl
kuivattuja karpaloita
1 dl
valmista kinuskikastiketta
1. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten.
2. Sekoita jauhoseokseen leivinjauhe ja pähkinärouhe, lisää seos munavaahtoon. Lisää lopuksi karpalomehu taikinaan.
3. Voitele vuoka ja kaada taikina vuokaan.
4. Paista kakkua uunin keskiritilätasolla 175 asteessa 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.
5. Jäähdytä kakku ja kumoa se alustalle.
6. Leikkaa karpalot pienemmiksi. Sekoita pähkinät karpaloiden joukkoon, täytä kakun keskikolo pähkinäkarpaloseoksella ja valuta kakun päälle kinuskikastiketta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat