Maku

Pähkinäiset patonkipalat

20 min
MU
KA
0
0


 

Tulosta
Teksti Matleena Lahti
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (12 annosta)

  • 500 gpatonkia (esim. esipaistettu)

Levite

  • 120 gsmetanaa
  • 200 gtuorejuustoa (maustamaton)
  • 1 dlsuolapähkinöitä (murskattuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Leikkaa patongit vinoiksi viipaleiksi.

Valmista levite. Vaahdota smetana ja tuorejuusto kuohkeaksi. Sekoita joukkoon pähkinät.

Voitele leivät levitteellä ja grillaa pähkinäiset patonkipalat grillivastusten alla nopeasti hauskan täplikkäiksi.

•Osta jemmaan esipaistettuja patonkeja, jolloin tuore leipä on mökkioloissakin lähellä.

•Vielä nopeampi levite syntyy yksinkertaisesti voista ja suolapähkinöistä: lisää murskatut pähkinät pehmeään voihin ja sipaise grillatuille leipäviipaleille.

MITÄ PIDIT?
0