


Pähkinä-yrttikuorrutettu kalkkuna
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
6 annosta
1 1/2 dl
pistaaseja
3/4 dl
korppujauhoja
2 rkl
sinappia
2 rkl
tuoretta basilikaa (silputtuna)
2 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1000 g
kalkkunan rintafileetä
Rouhi kuoritut pähkinät yleiskoneessa karkeaksi seokseksi. Lisää joukkoon korppujauhot.
Tee sinapista, silputuista yrteistä ja mausteista toinen seos.
Sivele kuusi kalkkunan sisäfilettä kauttaaltaan sinappiseoksella. Pyörittele fileet pähkinäseoksessa.
Ruskista fileiden pinta öljyssä paistinpannussa.
Nosta fileet uuniastiaan. Lisää astiaan jäljelle jäänyt pähkinämurska. Kypsennä fileet loppuun 200 asteessa uunin keskitasolla.
Tarjoa riisin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat