Maku

Pähkinä-yrttikuorrutettu kalkkuna

35 min
0
0

Pähkinä-yrttikuorrutettu kalkkuna

MU
0
0
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 1/2 dlpistaaseja
  • 3/4 dlkorppujauhoja
  • 2 rklsinappia
  • 2 rkltuoretta basilikaa (silputtuna)
  • 2 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1000 gkalkkunan rintafileetä

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Rouhi kuoritut pähkinät yleiskoneessa karkeaksi seokseksi. Lisää joukkoon korppujauhot.
Tee sinapista, silputuista yrteistä ja mausteista toinen seos.
Sivelekuusi kalkkunan sisäfilettä kauttaaltaan sinappiseoksella. Pyörittele fileet pähkinäseoksessa.
Ruskista fileiden pinta öljyssä paistinpannussa. Nosta fileet uuniastiaan. Lisää astiaan jäljelle jäänyt pähkinämurska. Kypsennä fileet loppuun 200 asteessa uunin keskitasolla. Tarjoa riisin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä