Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pähkinä-yrttikuorrutettu kalkkuna

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
6.10.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
1 1/2 dl
pistaaseja
3/4 dl
korppujauhoja
2 rkl
sinappia
2 rkl
tuoretta basilikaa (silputtuna)
2 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1000 g
kalkkunan rintafileetä

Rouhi kuoritut pähkinät yleiskoneessa karkeaksi seokseksi. Lisää joukkoon korppujauhot.

Tee sinapista, silputuista yrteistä ja mausteista toinen seos.

Sivele kuusi kalkkunan sisäfilettä kauttaaltaan sinappiseoksella. Pyörittele fileet pähkinäseoksessa.

Ruskista fileiden pinta öljyssä paistinpannussa.

Nosta fileet uuniastiaan. Lisää astiaan jäljelle jäänyt pähkinämurska. Kypsennä fileet loppuun 200 asteessa uunin keskitasolla.

Tarjoa riisin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt