Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paella uunissa – kokeile suosikkiruokaa uudella tavalla

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min

Helppo paella valmistuu kätevästi uunissa. Raaka-aineet lisätään vuokaan kypsentämättöminä. Ohjeessa on ainesta arkiruokasuosikiksi!

8.11.2017
Reseptin ainekset
4–5 annosta
Paella uunissa
600 g
broilerin paistileikkeitä (maustamattomia)
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
currya
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 pkt
chorizo-makkaraa (esim. Snellman)
1–2
paprikaa (punainen ja/tai keltainen)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
3 dl
pitkäjyväistä riisiä
500 g
paseerattua tomaattia
3 dl
vettä
1 rkl
kanafondia
1 tl
(savu)paprikajauhetta
1 tl
currya
1 tl
suolaa
Lisäksi
1 dl
herneitä (pakaste)
1 dl
kivettömiä oliiveja
1 dl
lehtipersiljaa

Paella uunissa – ohje:

  1. Leikkaa broilerileikkeet 2–3 osaan. Sekoita joukkoon öljy, curry, suola ja pippuri.
  2. Leikkaa makkarat paloiksi ja paprikat suikaleiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Mittaa riisi uunivuokaan. Lisää vuokaan sipulit ja paprikat.
  4. Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon vesi, fondi ja mausteet.
  5. Kaada seos riisin joukkoon ja sekoita. Nosta broileri- ja makkarapalat riisin päälle.
  6. Paista 200 asteessa keskitasolla 40 minuuttia. Lisää herneet ja oliivit ja paista vielä 5 minuuttia.
  7. Viimeistele uunipaella lehtipersiljalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt