Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paella-broilerivuoka

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min

Paella-broilerivuoka yhdistää paellan maun ja broilerivuoan helppouden. Tässä on maukas arkiruoka, joka kannattaa ottaa haltuun!

17.11.2014
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
broilerin paistileikkeitä (maustamattomia)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2 kpl
paprikaa (punainen ja keltainen)
2 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 1/2 dl
kivettömiä oliiveja
3 dl
risottoriisiä
7 dl
kanalientä (lämmintä)
1/2 g
sahramia
2 dl
valkoviiniä (tai kuivaa siideriä)
Lisäksi
1 dl
lehtipersiljaa (silputtuna)

Paella-broilerivuoka valmistuu näin:

Paloittele broilerinleikkeet muutamaan osaan. Mausta ne suolalla ja pippurilla.

Nosta broilerinpalat tilavaan uunivuokaan.

Huuhtele ja halkaise paprikat, poista siemenet. Leikkaa paprika reiluiksi lohkoiksi. Kuori ja viipaloi sipulit ja valkosipulinkynnet. Valuta oliivit. Lisää paprikat, sipulit, oliviit ja riisi tasaisesti broileripalojen lomaan uunivuokaan.

Sekoita lämpimään kanaliemeen sahrami ja valkoviini tai siideri. Kaada liemi tasaisesti vuokaan, ainesten päälle.

Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 45 minuuttia tai kunnes broileri ja riisi kypsyvät. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoamista. Viimeistele paella-broilerivuoka silputulla persiljalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt