


Pad Thai varhaiskaalista
30 min
Herkullinen maapähkinävoikastike on tämän Pad Thain juju. Varhaiskaalisuikaleet korvaavat osan nuudeleista.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
broilerin rintafileitä (1 paketti)
100 g
riisinuudeleita
500 g
varhaiskaalia
200 g
bataattia
1 kpl
tuoretta chiliä
1 rkl
inkivääriä (raastettuna)
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 dl
kookoshiutaleita
2 kpl
munaa
Paistamiseen
3 rkl
rypsiöljyä
Kastike
4 rkl
kalakastiketta
6 rkl
maapähkinävoita
6 rkl
sitruunamehua
2 rkl
ruokosokeria
1
limetin mehu
Lisäksi
1 dl
ruohosipulia
1 dl
suolapähkinöitä
- Ota broilerinfileet huoneenlämpöön 30 min ennen paistamista.
- Nosta nuudelit pehmenemään kiehuvan kuumaan veteen pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Suikaloi kaali. Kuori bataatti ja raasta karkeaksi raasteeksi. Halkaise chili ja poista siemenet. Silppua chili.
- Leikkaa broilerit suikaleiksi. Kuumenna puolet öljystä pannulla. Paista broilerisuikaleita noin 10 minuuttia välillä käännellen. Siirrä kypsät broilerit lautaselle.
- Lisää loppu öljy pannulle. Kuullota kaalia, bataattia, chiliä, inkivääriä ja valkosipulia noin 5 minuuttia koko ajan käännellen, lisää loppuvaiheessa mukaan kookoshiutaleet. Lisää kana, nuudelit ja munat ja paista hyvin sekoittaen niin, että munat hyytyvät.
- Sekoita lopuksi mukaan kastike. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Viimeistele Pad Thai ruohosipulilla ja suolapähkinöillä.
Jätä Pad Thain kasvisversiosta broileri pois, ruoka toimii hyvin ilmankin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat