Maku

Pad Thai varhaiskaalista

30 min
5
1

Pad Thai varhaiskaalista

GL
MA
1
5
Herkullinen maapähkinävoikastike on tämän Pad Thain juju. Varhaiskaalisuikaleet korvaavat osan nuudeleista.
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gbroilerin rintafileitä (1 paketti)
  • 100 griisinuudeleita
  • 500 gvarhaiskaalia
  • 200 gbataattia
  • 1 kpltuoretta chiliä
  • 1 rklinkivääriä (raastettuna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 dlkookoshiutaleita
  • 2 kplmunaa

Paistamiseen

  • 3 rklrypsiöljyä

Kastike

  • 4 rklkalakastiketta
  • 6 rklmaapähkinävoita
  • 6 rklsitruunamehua
  • 2 rklruokosokeria
  • 1 0limetin mehu

Lisäksi

  • 1 dlruohosipulia
  • 1 dlsuolapähkinöitä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön 30 min ennen paistamista.

Nosta nuudelit pehmenemään kiehuvan kuumaan veteen pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

Suikaloi kaali. Kuori bataatti ja raasta karkeaksi raasteeksi. Halkaise chili ja poista siemenet. Silppua chili.

Leikkaa broilerit suikaleiksi. Kuumenna puolet öljystä pannulla. Paista broilerisuikaleita noin 10 minuuttia välillä käännellen. Siirrä kypsät broilerit lautaselle.

Lisää loppu öljy pannulle. Kuullota kaalia, bataattia, chiliä, inkivääriä ja valkosipulia noin 5 minuuttia koko ajan käännellen, lisää loppuvaiheessa mukaan kookoshiutaleet. Lisää kana, nuudelit ja munat ja paista hyvin sekoittaen niin, että munat hyytyvät.

Sekoita lopuksi mukaan kastike. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Viimeistele Pad Thai ruohosipulilla ja suolapähkinöillä.

Vinkki!

Jätä Pad Thain kasvisversiosta broileri pois, ruoka toimii hyvin ilmankin.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä