1. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljytyllä pannulla. Lisää joukkoon jauheliha ja ruskista se.
3. Kaada joukkoon kerma, mämmi ja vesi. Mausta soijakastikkeella, suolalla ja mustapippurilla. Keitä kastiketta kokoon muutama minuutti.
4. Kastikkeen poristessa pane leipä leivinpaperin päälle uunipellille. Leikkaa ranskanleivästä yläosa pois. Koverra leivän sisusta pois parin desin verran.
5. Ripottele koverretun leivän pohjalle kolmasosa juustoraasteesta, lisää päälle jauhelihaseos. Lisää jauhelihan päälle suurin osa lopusta juustoraasteesta. Nostaleivän kansi päälle ja ripottele pintaan loput raasteesta.
6. Nosta uunin keskitasolle ja paista, kunnes juusto on kunnolla sulanut, eli noin 15 minuuttia.
7. Leikkaa leipä neljään osaan ja nauti raikkaan salaatin kanssa.