Nosta munat ja voi ajoissa huoneenlämpöön.
Voitele 20×20-senttinen vuoka, laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Vaahdota pehmeä voi sokerin kanssa kuohkeaksi, parin minuutin ajan. Lisää joukkoon munat yksi kerrallaan samalla vatkaten. Lisää vaniljatahna.
Toisessa kulhossa yhdistä vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe, siivilöi vaahdon sekaan.
Levitä taikina vuokaan, tasoita lastalla. Paista uunin keskitasolla n. 20-25 minuuttia tai kunnes keskelle työnnettyyn puutikkuun ei tartu taikinaa.
Anna jäähtyä vuoassa, poista sitten ritilälle jäähtymään täysin.
Valmista voikreemi. Vatkaa huoneenlämpöinen voi pehmeäksi. Lisää vuorotellen tomusokeria ja maitoa, kunnes saat sopivan koostumuksen. Sekoita joukkoon vihreää geelimäistä elintarvikeväriä. Kääntele viimeisenä joukkoon Oreo-murut.
Levitä leivoksen päälle, leikkaa paloiksi. Viimeistele suklaamunilla.
Säilytä jääkaapissa.