


Pääsiäisen kuorrutetut browniet – keväisten herkkupalojen salaisuus on Oreo-muru
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Pääsiäisbrowniet on kuorrutettu vihreällä, pilkullisella kuorrutteella. Pääsiäisen teemaan sopivien brownieiden kuorrutteen salaisuus on Oreo-muru. Suklaiset herkkupalat katoavat kahvipöydästä hetkessä!
Reseptin ainekset
12 palaa
Pääsiäisbrowniet
115 g
voita
2 dl
sokeria
1 tl
vaniljatahnaa
2 kpl
munaa
3 dl
vehnäjauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
Kuorrute
130 g
voita
250 g
tomusokeria
3 rkl
maitoa
vihreää elintarvikeväriä
5 kpl
Oreo-keksejä (murustettuna)
suklaamunia
Pääsiäisbrowniet – ohje:
- Nosta munat ja voi ajoissa huoneenlämpöön.
- Voitele 20 × 20 -senttinen vuoka. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- Vaahdota pehmeä voi sokerin kanssa kuohkeaksi. Lisää joukkoon munat yksi kerrallaan samalla vatkaten. Lisää vaniljatahna.
- Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos vaahdon sekaan.
- Levitä taikina vuokaan ja tasoita pinta lastalla. Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia tai kunnes levyn keskelle työnnettyyn puutikkuun ei tartu taikinaa.
- Anna levyn jäähtyä ensin vuoassa. Siirrä seuraavaksi levy ritilälle, jotta pohja jäähtyy täysin.
- Valmista voikreemi. Vatkaa huoneenlämpöinen voi pehmeäksi. Lisää vuorotellen tomusokeria ja maitoa, kunnes saat sopivan koostumuksen. Sekoita joukkoon vihreää geelimäistä elintarvikeväriä. Kääntele viimeisenä joukkoon Oreo-murut.
- Levitä kuorrutus brownielevyn päälle ja leikkaa levy paloiksi. Koristele pääsiäisbrowniet peinillä suklaamunilla. Säilytä pääsiäisbrowniet jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat