Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pääsiäisen kuorrutetut browniet – keväisten herkkupalojen salaisuus on Oreo-muru

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Pääsiäisbrowniet on kuorrutettu vihreällä, pilkullisella kuorrutteella. Pääsiäisen teemaan sopivien brownieiden kuorrutteen salaisuus on Oreo-muru. Suklaiset herkkupalat katoavat kahvipöydästä hetkessä!

11.4.2017
Reseptin ainekset
12 palaa
Pääsiäisbrowniet
115 g
voita
2 dl
sokeria
1 tl
vaniljatahnaa
2 kpl
munaa
3 dl
vehnäjauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
Kuorrute
130 g
voita
250 g
tomusokeria
3 rkl
maitoa
vihreää elintarvikeväriä
5 kpl
Oreo-keksejä (murustettuna)
suklaamunia

Pääsiäisbrowniet – ohje:

  1. Nosta munat ja voi ajoissa huoneenlämpöön.
  2. Voitele 20 × 20 -senttinen vuoka. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  3. Vaahdota pehmeä voi sokerin kanssa kuohkeaksi. Lisää joukkoon munat yksi kerrallaan samalla vatkaten. Lisää vaniljatahna.
  4. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos vaahdon sekaan.
  5. Levitä taikina vuokaan ja tasoita pinta lastalla. Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia tai kunnes levyn keskelle työnnettyyn puutikkuun ei tartu taikinaa.
  6. Anna levyn jäähtyä ensin vuoassa. Siirrä seuraavaksi levy ritilälle, jotta pohja jäähtyy täysin.
  7. Valmista voikreemi. Vatkaa huoneenlämpöinen voi pehmeäksi. Lisää vuorotellen tomusokeria ja maitoa, kunnes saat sopivan koostumuksen. Sekoita joukkoon vihreää geelimäistä elintarvikeväriä. Kääntele viimeisenä joukkoon Oreo-murut.
  8. Levitä kuorrutus brownielevyn päälle ja leikkaa levy paloiksi. Koristele pääsiäisbrowniet peinillä suklaamunilla. Säilytä pääsiäisbrowniet jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt