Maku

Pääsiäisen helpoin kerrosherkku

1 h 15 min
MU
4.67
0

Lusikoi lasiin keksimurua, sitruunatahnaa, mascarponea ja suklaarakeita. Pääsiäisen helpoimman kerrosherkun pyöräytät kätevästi kiireessäkin!
Tulosta
Teksti Eeva Kolu
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kpldigestivekeksejä
  • 1 dlsitruunatahnaa (lemon curd)
  • 250 gmascarponejuustoa
  • 2 rklsokeria
  • 1/2 dlsitruunamehua
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1 dlmakeisia (suklaarakeita)

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Murustele keksit jälkiruokamaljojen pohjalle. Lusikoi tai pursota päälle sitruunatahnaa.

Sekoita keskenään mascarpone, sokeri, sitruunamehu ja sitruunan raastettu kuori. Jos seos tuntuu liian paksulta, lisää hieman sitruunamehua tai vettä.

Lusikoi tai pursota juustoseos sitruunatahnan päälle.

Nosta kipot jääkaappiin tunniksi odottamaan tarjoilua.

Koristele rouhituilla suklaarakeilla.

MITÄ PIDIT?
4.67