Pääsiäisen helpoin kerrosherkku
1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
1 h Lusikoi lasiin keksimurua, sitruunatahnaa, mascarponea ja suklaarakeita. Pääsiäisen helpoimman kerrosherkun pyöräytät kätevästi kiireessäkin!
MU
4.8
Kuvat
Julkaistu 2.7.2015

Pääsiäisen helpoin kerrosherkku
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 4 kpldigestivekeksejä
- 1 dlsitruunatahnaa (lemon curd)
- 250 gmascarponejuustoa
- 2 rklsokeria
- 1/2 dlsitruunamehua
- 1 tlsitruunankuoriraastetta
- 1 dlmakeisia (suklaarakeita)
Pääsiäisen kerrosherkku – ohje:
- Murustele keksit jälkiruokamaljojen pohjalle. Lusikoi tai pursota päälle sitruunatahnaa.
- Sekoita keskenään mascarpone, sokeri, sitruunamehu ja sitruunan raastettu kuori. Jos seos tuntuu liian paksulta, lisää hieman sitruunamehua tai vettä.
- Lusikoi tai pursota juustoseos sitruunatahnan päälle.
- Nosta kipot jääkaappiin tunniksi odottamaan tarjoilua.
- Koristele rouhituilla suklaarakeilla.