Maku

Pääsiäisen helpoin kerrosherkku

1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Lusikoi lasiin keksimurua, sitruunatahnaa, mascarponea ja suklaarakeita. Pääsiäisen helpoimman kerrosherkun pyöräytät kätevästi kiireessäkin!
MU
4.8
0
Julkaistu 2.7.2015


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 4 kpldigestivekeksejä
  • 1 dlsitruunatahnaa (lemon curd)
  • 250 gmascarponejuustoa
  • 2 rklsokeria
  • 1/2 dlsitruunamehua
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1 dlmakeisia (suklaarakeita)
Tulosta

Pääsiäisen kerrosherkku – ohje:

  1. Murustele keksit jälkiruokamaljojen pohjalle. Lusikoi tai pursota päälle sitruunatahnaa.
  2. Sekoita keskenään mascarpone, sokeri, sitruunamehu ja sitruunan raastettu kuori. Jos seos tuntuu liian paksulta, lisää hieman sitruunamehua tai vettä.
  3. Lusikoi tai pursota juustoseos sitruunatahnan päälle.
  4. Nosta kipot jääkaappiin tunniksi odottamaan tarjoilua.
  5. Koristele rouhituilla suklaarakeilla.
Kommentoi »