4,8(4)
Päärynäsorbetti (Nashi no mizore)
gluteeniton
kasvis
laktoositon
maidoton
3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h
Julkaistu 8.2.2012
Maku
Reseptin ainekset 4 annosta
3 kplpäärynää (kypsää)
3 rklsokeria
1 rklsitruunamehua
1valkuainen
Lisäksi
4rambutania

Päärynäsorbetti – ohje:

Kuori ja raasta päärynät. Lisää joukkoon sokeri ja sitruunamehu ja sekoita hyvin.

Kumoa raaste kannelliseen rasiaan ja pakasta.

Kun raaste on kohmeista, kaada se isoon kulhoon ja sekoita hyvin.

Vatkaa valkuainen toisessa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto päärynäraasteeseen.

Kaada raaste takaisin rasiaan, pane kansi päälle ja pakasta vielä pari tuntia. Möyhennä pari kertaa haarukalla jäätymisen aikana.

Koristele päärynäsorbettiannos halutessasi rambutanilla.

Kommentoi »