


Päärynäsorbetti (Nashi no mizore)
3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h 0 min
Reseptin ainekset
4 annosta
3 kpl
päärynää (kypsää)
3 rkl
sokeria
1 rkl
sitruunamehua
1
valkuainen
Lisäksi
4
rambutania
Päärynäsorbetti – ohje:
Kuori ja raasta päärynät. Lisää joukkoon sokeri ja sitruunamehu ja sekoita hyvin.
Kumoa raaste kannelliseen rasiaan ja pakasta.
Kun raaste on kohmeista, kaada se isoon kulhoon ja sekoita hyvin.
Vatkaa valkuainen toisessa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto päärynäraasteeseen.
Kaada raaste takaisin rasiaan, pane kansi päälle ja pakasta vielä pari tuntia. Möyhennä pari kertaa haarukalla jäätymisen aikana.
Koristele päärynäsorbettiannos halutessasi rambutanilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat