Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Päärynä-lehtikaalichutney – chilin ystävän valinta

1 h 0 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 15 min

Sesongin ollessa parhaimmillaan upota lehtikaalit päärynöiden kanssa chutneyyn. Mausteina käytetään chiliä, inkivääriä ja sinapinsiemeniä.

4.9.2017
Reseptin ainekset
4 dl valmista chutneya
4 (à 100 g)
päärynää
2
lehtikaalinlehteä
1/2
keltaista paprikaa
1/2
punaista chiliä
2 tl
sinapinsiemeniä
1 tl
inkivääriä (raastettuna)
1 tl
suolaa
1 dl
hedelmämehua, päärynäsiideriä tai vettä
1/2 dl
omenaviinietikkaa
2 dl
hillo-marmeladisokeria

Kuori päärynät. Halkaise, poista siemenkota ja kuutioi hedelmäliha.

Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Hienonna vihreät osat. Halkaise ja huuhtele paprika ja chili. Poista siemenet. Leikkaa paprika ja chili pieniksi kuutioiksi.

Nosta kaikki aineet kattilaan ja keitä 15 minuuttia.

Purkita chutney kuumana pestyihin, kuumennettuihin purkkeihin.

Päärynä-lehtikaalichutney säilyy jääkaapissa muutaman kuukauden ajan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt