Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Päärynä-kermakastike joulukinkulle

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Päärynä-kermakastike valmistetaan kinkun paistoliemestä, päärynöistä ja kermasta. Tarjoa kastike erillisestä, lämmitetystä kastikekannusta. Suosittelemme!

18.12.2013
Reseptin ainekset
10 annosta
Päärynä-kermakastike joulukinkulle
3 dl
lihalientä (tai siivilöityä kinkun paistolientä+vettä)
1 kpl
päärynää
2 dl
kuohukermaa
3 rkl
vaaleaa kastikesuurustetta
1/4 tl
mustapippuria

Päärynä-kermakastike joulukinkulle valmistuu näin: 

  1. Mittaa lihaliemi tai kinkun paistoliemi ja vesi kattilaan.
  2. Kuori ja lohko joukkoon päärynä. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella.
  3. Lisää kinkun kastikkeen joukkoon kerma ja kuumenna kiehuvaksi.
  4. Ripottele päälle suuruste ja mustapippuri. Keitä vielä minuutti sekoitellen.
  5. Tarkista päärynä-kermakastikkeen maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  6. Tarjoa päärynä-kermakastiketta joulukinkun kanssa.

Vinkki!

Kurkkaa kuvalliset ohjeet oikeaoppiseen kinkun paistoon ja valmista elämäsi paras joulukinkku!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt