Paahtopaisti-piparjuuripallerot

40 min
0
0

Paahtopaisti-piparjuuripallerot

MU
0
0
Viinirypäleet ja mustaherukkahillo tekevät söpöistä paahtopaistipalleroista täydellisiä juhlatarjottavia. Varo, näihin jää koukkuun!
Teksti Mika Rampa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 200 gsaaristolaisleipää

Täyte

  • 150 gnaudan paahtopaistia
  • 2 kplkevätsipulinvarsia
  • 150 gtummia viinirypäleitä
  • 1/2 kplsuolakurkkua
  • 120 gpiparjuurituorejuustoa
  • 2 rklranskankermaa
  • 2 rklmustaherukkahilloa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/4 tlsuolaa

Lisäksi

  • 0persiljaa (1 ruukku)
  • 0ruohosipulia (1 ruukku)

Lisäksi

  • 10 muffinssivuokaa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Aloita täytteen valmistuksella. Leikkaa paahtopaisti kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli. Huuhtele viinirypäleet ja leikkaa ne puoliksi, isot neljään osaan. Kuutioi suolakurkku.

Yhdistä kaikki täytteen ainekset kulhossa ja lisää tuorejuusto ja ranskankerma. Mausta mustaherukkahillolla, pippurilla ja suolalla.

Kuutioi saaristolaisleipä ja sekoita se täytteen joukkoon. Pyörittele massasta 10 palleroa.

Hienonna persilja ja ruohosipuli syvälle lautaselle ja pyörittele valmiit voileipäkakkupallerot yrteissä. Nosta pallerot tarjolle muffinssivuokiin.

Säilytä voileipäkakkupallerot jääkapissa tarjoiluun saakka ja sen jälkeen.

Vinkki!

Voileipäkakkupallerot on helppo ottaa mukaan eväsretkelle.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä