Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahtopaisti-piparjuuripallerot

40 min

Viinirypäleet ja mustaherukkahillo tekevät söpöistä paahtopaistipalleroista täydellisiä juhlatarjottavia. Varo, näihin jää koukkuun!

6.7.2017
Reseptin ainekset
10 kpl
200 g
saaristolaisleipää
Täyte
150 g
naudan paahtopaistia
2
kevätsipulinvartta
150 g
tummia viinirypäleitä
1/2
suolakurkkua
120 g
piparjuurituorejuustoa
2 rkl
ranskankermaa
2 rkl
mustaherukkahilloa
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa
Pinnalle
1 rku
persiljaa
1 rku
ruohosipulia
Lisäksi
10
muffinssivuokaa

Paahtopaisti-piparjuuripallerot – ohje:

Aloita täytteen valmistuksella. Leikkaa paahtopaisti kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli. Huuhtele viinirypäleet ja leikkaa ne puoliksi, isot neljään osaan. Kuutioi suolakurkku.

Yhdistä kaikki täytteen ainekset kulhossa ja lisää tuorejuusto ja ranskankerma. Mausta mustaherukkahillolla, pippurilla ja suolalla.

Kuutioi saaristolaisleipä ja sekoita se täytteen joukkoon. Pyörittele massasta 10 palleroa.

Hienonna persilja ja ruohosipuli syvälle lautaselle ja pyörittele valmiit voileipäkakkupallerot yrteissä. Nosta pallerot tarjolle muffinssivuokiin.

Säilytä voileipäkakkupallerot jääkapissa tarjoiluun saakka ja sen jälkeen.

Voileipäkakkupallerot on helppo ottaa mukaan eväsretkelle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt