


Paahdetut verigreipit
Kirpeät verigreipit saavat kuumassa uunissa ihanan karamellisoidun pinnan. Ripottele päälle hieman sokeria ja paahda grillivastuksen alla. Nauti raikkaista hedelmistä aamupalalla!
Reseptin ainekset
6 annosta
3 kpl
verigreippiä
2 rkl
ruokokidesokeria
Paahdetut verigreipit – ohje:
- Fileroi verigreipit. Leikkaa greipin päädyt terävällä veitsellä. Aseta greipin leikattu pääty leikkuulautaa vasten, ja leikkaa kuoret sivuilta parin sentin osissa hedelmän pyöreää muotoa myötäillen. Leikkaa jäljelle jääneet valkoiset osat pois. Leikkaa greipit reilun sentin paksuisiksi siivuiksi.
- Asettele greippisiivut leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele pintaan kevyesti ruokokidesokeria.
- Paahda greippejä grillivastuksen alla (tai kuumassa 250 asteisessa) uunissa 5–10 minuuttia kunnes pinta saa väriä ja alkaa karamellisoitua. Anna jäähtyä ja tarjoile.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat