Paahdetut verigreipit

0
0

Paahdetut verigreipit

Kirpeät verigreipit saavat kuumassa uunissa ihanan karamellisoidun pinnan. Ripottele päälle hieman sokeria ja paahda grillivastuksen alla. Nauti raikkaista hedelmistä aamupallalla!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 3 kplverigreippiä
  • 2 rklruokokidesokeria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Fileroi verigreipit. Leikkaa greipin päädyt terävällä veitsellä. Aseta greipin leikattu pääty leikkuulautaa vasten, ja leikkaa kuoret sivuilta parin sentin osissa hedelmän pyöreää muotoa myötäillen. Leikkaa jäljelle jääneet valkoiset osat pois. Leikkaa greipit reilun sentin paksuisiksi siivuiksi.

Asettele greippisiivut leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele pintaan kevyesti ruokokidesokeria.

Paahda greippejä grillivastuksen alla (tai kuumassa 250 asteisessa) uunissa 5-10 minuuttia kunnes pinta saa väriä ja alkaa karamellisoitua. Anna jäähtyä ja tarjoile.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä