Kotivinkki

Papujen ystävä, tässä resepti sinulle! Kaurapalalla ja sinihomejuustolla vahvistettu paahdettu papusalaatti takaa, että nälkä pysyy loitolla pitkään

30 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen15 min
Saat paahdetusta papusalaatista upean värisen annoksen, kun käytät sen valmistamiseen erivärisiä tarhapapuja. Lisää salaattiin ruokaisuutta ja makua murentamalla mukaan kaurapalaa ja sinihomejuustoa.
0
0
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (4 annosta)

Papusalaatti

  • 700 gvihreitä, keltaisia ja/tai violetteja tarhapapuja
  • 2 rkloliiviöljyä
  • ½ tlmustapippuria
  • ½ tlsuolaa
  • 1 pktkaurapalaa (Yosa)
  • 100 gsinihomejuustoa

Savupaprikavinegrette

  • 1pieni valkosipuli
  • ½ tlsavupaprikajauhetta
  • 1 ½ tlsokeria
  • 3 rklpunaviinietikkaa
  • 3 rkloliiviöljyä
  • ½ tlsuolaa
Tulosta

Paahdettu papusalaatti valmistetaan näin:

  1. Poista pavuista kannat. Huuhtele ja kuivaa ne.
  2. Levitä pavut uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita öljy papujen joukkoon. Rouhi mustapippuria ja suolaa päälle.
  3. Paahda papuja 250 asteessa noin 15 minuuttia. Murustele kaurapala papujen lomaan lopuksi viideksi minuutiksi.
  4. Nosta papu-kaurapalaseos vadille tai kulhoon. Murustele sinihomejuustoa pinnalle.
  5. Sekoita vinegretti ja tarjoa se salaatin kanssa.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »