Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Papujen ystävä, tässä resepti sinulle! Kaurapalalla ja sinihomejuustolla vahvistettu paahdettu papusalaatti takaa, että nälkä pysyy loitolla pitkään

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Saat paahdetusta papusalaatista upean värisen annoksen, kun käytät sen valmistamiseen erivärisiä tarhapapuja. Lisää salaattiin ruokaisuutta ja makua murentamalla mukaan kaurapalaa ja sinihomejuustoa.

21.4.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Papusalaatti
700 g
vihreitä, keltaisia ja/tai violetteja tarhapapuja
2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
1 pkt
kaurapalaa (Yosa)
100 g
sinihomejuustoa
Savupaprikavinegrette
1
pieni valkosipuli
½ tl
savupaprikajauhetta
1 ½ tl
sokeria
3 rkl
punaviinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa

Paahdettu papusalaatti valmistetaan näin:

  1. Poista pavuista kannat. Huuhtele ja kuivaa ne.
  2. Levitä pavut uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita öljy papujen joukkoon. Rouhi mustapippuria ja suolaa päälle.
  3. Paahda papuja 250 asteessa noin 15 minuuttia. Murustele kaurapala papujen lomaan lopuksi viideksi minuutiksi.
  4. Nosta papu-kaurapalaseos vadille tai kulhoon. Murustele sinihomejuustoa pinnalle.
  5. Sekoita vinegretti ja tarjoa se salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt