Papujen ystävä, tässä resepti sinulle! Kaurapalalla ja sinihomejuustolla vahvistettu paahdettu papusalaatti takaa, että nälkä pysyy loitolla pitkään
30 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
15 minSaat paahdetusta papusalaatista upean värisen annoksen, kun käytät sen valmistamiseen erivärisiä tarhapapuja. Lisää salaattiin ruokaisuutta ja makua murentamalla mukaan kaurapalaa ja sinihomejuustoa.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 21.4.2020

Papujen ystävä, tässä resepti sinulle! Kaurapalalla ja sinihomejuustolla vahvistettu paahdettu papusalaatti takaa, että nälkä pysyy loitolla pitkään
Reseptin ainekset (4 annosta)
Papusalaatti
- 700 gvihreitä, keltaisia ja/tai violetteja tarhapapuja
- 2 rkloliiviöljyä
- ½ tlmustapippuria
- ½ tlsuolaa
- 1 pktkaurapalaa (Yosa)
- 100 gsinihomejuustoa
Savupaprikavinegrette
- 1pieni valkosipuli
- ½ tlsavupaprikajauhetta
- 1 ½ tlsokeria
- 3 rklpunaviinietikkaa
- 3 rkloliiviöljyä
- ½ tlsuolaa
Paahdettu papusalaatti valmistetaan näin:
- Poista pavuista kannat. Huuhtele ja kuivaa ne.
- Levitä pavut uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita öljy papujen joukkoon. Rouhi mustapippuria ja suolaa päälle.
- Paahda papuja 250 asteessa noin 15 minuuttia. Murustele kaurapala papujen lomaan lopuksi viideksi minuutiksi.
- Nosta papu-kaurapalaseos vadille tai kulhoon. Murustele sinihomejuustoa pinnalle.
- Sekoita vinegretti ja tarjoa se salaatin kanssa.

Vehreä parsa-papusalaatti
Maku

Papusalaatti – yön yli marinoituneet pavut hurmaavat sinutkin!
Maku

Marinoitu papusalaatti – helposti hyvää vartissa
Maku

Italialainen maalaissalaatti – mehevä värikimara papuja, linssejä ja tomaatteja
Kotivinkki

Avokado-papusalaatti
Maku

Paistettuja vihreitä papuja (Tumis buncis)
Maku

Sitruunalla maustetut vihreät pavut
Maku

Vihreät pavut yrttimarinadissa
Maku