


Papujen ystävä, tässä resepti sinulle! Kaurapalalla ja sinihomejuustolla vahvistettu paahdettu papusalaatti takaa, että nälkä pysyy loitolla pitkään
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Saat paahdetusta papusalaatista upean värisen annoksen, kun käytät sen valmistamiseen erivärisiä tarhapapuja. Lisää salaattiin ruokaisuutta ja makua murentamalla mukaan kaurapalaa ja sinihomejuustoa.
Reseptin ainekset
4 annosta
Papusalaatti
700 g
vihreitä, keltaisia ja/tai violetteja tarhapapuja
2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
1 pkt
kaurapalaa (Yosa)
100 g
sinihomejuustoa
Savupaprikavinegrette
1
pieni valkosipuli
½ tl
savupaprikajauhetta
1 ½ tl
sokeria
3 rkl
punaviinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
Paahdettu papusalaatti valmistetaan näin:
- Poista pavuista kannat. Huuhtele ja kuivaa ne.
- Levitä pavut uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita öljy papujen joukkoon. Rouhi mustapippuria ja suolaa päälle.
- Paahda papuja 250 asteessa noin 15 minuuttia. Murustele kaurapala papujen lomaan lopuksi viideksi minuutiksi.
- Nosta papu-kaurapalaseos vadille tai kulhoon. Murustele sinihomejuustoa pinnalle.
- Sekoita vinegretti ja tarjoa se salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat