Maku

Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali

2 h 10 min
{
Aktiivinen10 min
Passiivinen2 h
Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali on helpoin lisuke! Kuorrutus maustetaan limellä, chilillä ja valkosipulilla.
4.67
0
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä


Ainekset (1 kpl)

Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali

  • 1 kplkukkakaalia
  • 3 dlkreikkalaista jogurttia
  • 1 kpllimeä (mehu sekä raastettu kuori)
  • 1,5 rklchilimaustetta
  • 1 rklvalkosipulirouhetta
  • 1 tlcurrya
  • 2 tlsuolaa
  • 0,5 tlmustaapippuria
Tulosta

Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali valmistuu näin:

  1. Valitse hyvä sopivankokoinen pata tai kulho, voitele pohja oliiviöljyllä. Irrota kukkakaalista huonot osat sekä lehdet ja aseta se kulhoon.
  2. Sekoita jogurtista tahna sekoittamalla mausteet sekaan ja levitä tahna kukkakaalin päälle tasaisesti. Paahda kaali 180 asteessa puolisentoista tuntia kunnes se on pehmeähkö. Aika riippuu kukkakaalin koosta.
  3. Anna valmiin kaalin jäähtyä hetken ja siivuta sopiviksi paloiksi.
MITÄ PIDIT?
4.67