


Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali
2 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 2 h 0 min
Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali on helpoin lisuke! Kuorrutus maustetaan limellä, chilillä ja valkosipulilla.
Reseptin ainekset
1 kpl
Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali
1 kpl
kukkakaalia
3 dl
kreikkalaista jogurttia
1 kpl
limeä (mehu sekä raastettu kuori)
1,5 rkl
chilimaustetta
1 rkl
valkosipulirouhetta
1 tl
currya
2 tl
suolaa
0,5 tl
mustaapippuria
Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali – ohje:
- Valitse hyvä sopivankokoinen pata tai kulho, voitele pohja oliiviöljyllä. Irrota kukkakaalista huonot osat sekä lehdet ja aseta se kulhoon.
- Sekoita jogurtista tahna sekoittamalla mausteet sekaan ja levitä tahna kukkakaalin päälle tasaisesti. Paahda kaali 180 asteessa puolisentoista tuntia kunnes se on pehmeähkö. Aika riippuu kukkakaalin koosta.
- Anna valmiin kaalin jäähtyä hetken ja siivuta sopiviksi paloiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat