Maku

Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali

2 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
2 h
Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali on helpoin lisuke! Kuorrutus maustetaan limellä, chilillä ja valkosipulilla.
4.7
0
Julkaistu: 21.8.2017


Reseptin ainekset (1 kpl)

Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali

  • 1 kplkukkakaalia
  • 3 dlkreikkalaista jogurttia
  • 1 kpllimeä (mehu sekä raastettu kuori)
  • 1,5 rklchilimaustetta
  • 1 rklvalkosipulirouhetta
  • 1 tlcurrya
  • 2 tlsuolaa
  • 0,5 tlmustaapippuria
Tulosta

Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali valmistuu näin:

  1. Valitse hyvä sopivankokoinen pata tai kulho, voitele pohja oliiviöljyllä. Irrota kukkakaalista huonot osat sekä lehdet ja aseta se kulhoon.
  2. Sekoita jogurtista tahna sekoittamalla mausteet sekaan ja levitä tahna kukkakaalin päälle tasaisesti. Paahda kaali 180 asteessa puolisentoista tuntia kunnes se on pehmeähkö. Aika riippuu kukkakaalin koosta.
  3. Anna valmiin kaalin jäähtyä hetken ja siivuta sopiviksi paloiksi.
Kommentoi »