Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Reseptin ainekset
6 annosta
3 kpl
salottisipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 dl
oliiviöljyä
2 1/2 dl
risottoriisiä
1 1/2 dl
kuivaa valkoviiniä
1 dl
anisviinaa
12 dl
kalalientä
1/4 tl
valkopippuria
3 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)

Ouzorisotto – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää riisit ja kuullota ne läpikuultaviksi.
  2. Mittaa kasariin viini ja anna kiehua kasaan. Lisää ouzo. Sekoittele ja anna nesteen imeytyä.
  3. Lisää lientä kauhallinen kerrallaan. Jatka näin, kunnes riisi on kypsää, mutta seos vielä valuvaa.
  4. Nosta risotto liedeltä ja lisää parmesaani. Muista, että seos sakeutuu huomattavasti, kun lisäät siihen juuston!
  5. Tarkista ouzorisoton maku juuri ennen tarjoilua. Tarjoa ouzorisottoa esimerkiksi gratinoitujen kuningasrapujen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt