Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Oopperaleipä

20 min
19.3.2006
Reseptin ainekset
2 annosta
1
sipuli
300 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
3 rkl
voita
2
munaa
2
hiivaleipäviipaletta
1/4 rku
jääsalaattia
1/2
punasipuli (renkaina)

Oopperaleipä – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli pieneksi silpuksi. Vaivaa jauhelihaan sipulisilppu ja mausteet. Muotoile taikinasta kaksi jauhelihapihviä. Kuumenna pannussa puolet voista ja paista pihvit molemmin puolin ruskeiksi.
  2. Paista munat esimerkiksi lettupannussa, niin saat niihin kauniin pyöreän muodon.
  3. Pidä pihvit ja munat lämpiminä. Paista lopuksi pannulla leivät rapeiksi lopussa voissa. Kokoa leivät lämmitetyille lautasille. Asettele opperaleipien päälle salaattia ja sipulirenkaita, seuraavaksi jauhelihapihvit ja päällimmäiseksi muna.
  4. Tarjoa oopperaleivät heti lämpimänä suolakurkun ja etikkapunajuurien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt