Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Ihan kuin mäkkärissä!

Omenatortillat – helpot pienet omenapiirakat syntyvät nopeasti valmistortilloista

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Tortillaletusta ja omenasta syntyy helppo herkku, joka on kuin struudelin ja pikaruokaravintolasta tutun omenapiirakan välimalli.

2.9.2025
Reseptin ainekset
2 annosta
2
pientä omenaa
1
limen mehu
1 + 1 rkl
voita
1 rkl
hunajaa
2 tl
maissitärkkelystä eli
maizenaa
2
vehnätortillaa
Pinnalle
1 rkl
sokeria
1 tl
kanelia

Omenatortillat – ohje:

  1. Kuori ja pilko omenat pieniksi kuutioiksi. Purista limen mehu.
  2. Sulata 1 rkl voita pannulla ja paista omenakuutioita 5 minuuttia, tai kunnes ne pehmenevät hieman. Lisää joukkoon hunaja.
  3. Sekoita maizena limenmehuun ja kaada pannulle ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Hauduta paistosta liedellä muutama minuutti, jotta neste saostuu.
  4. Lusikoi paistos tortillalettujen keskelle ja rullaa letut niin, että täyte pysyy letturullan sisällä. Sivele rullat voisulalla ja kierittele sokeri-kaneli seoksessa.
  5. Paista rullat pienessä vuoassa 180-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt