


Ihan kuin mäkkärissä!
Omenatortillat – helpot pienet omenapiirakat syntyvät nopeasti valmistortilloista
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Tortillaletusta ja omenasta syntyy helppo herkku, joka on kuin struudelin ja pikaruokaravintolasta tutun omenapiirakan välimalli.
Reseptin ainekset
2 annosta
2
pientä omenaa
1
limen mehu
1 + 1 rkl
voita
1 rkl
hunajaa
2 tl
maissitärkkelystä eli
maizenaa
2
vehnätortillaa
Pinnalle
1 rkl
sokeria
1 tl
kanelia
Omenatortillat – ohje:
- Kuori ja pilko omenat pieniksi kuutioiksi. Purista limen mehu.
- Sulata 1 rkl voita pannulla ja paista omenakuutioita 5 minuuttia, tai kunnes ne pehmenevät hieman. Lisää joukkoon hunaja.
- Sekoita maizena limenmehuun ja kaada pannulle ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Hauduta paistosta liedellä muutama minuutti, jotta neste saostuu.
- Lusikoi paistos tortillalettujen keskelle ja rullaa letut niin, että täyte pysyy letturullan sisällä. Sivele rullat voisulalla ja kierittele sokeri-kaneli seoksessa.
- Paista rullat pienessä vuoassa 180-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat