Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omenasalsa – aromikas kastike valmistuu kotimaisista juureksista ja ompuista

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Omenasalsa on mainio lisuke texmex-ruoille tai esimerkiksi hirvipaistille tai -fileelle. Omenan kaverina salsassa maistuvat porkkana ja palsternakka. Kokeile helppoa reseptiä!

7.9.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
1
porkkana
1
palsternakka
1
omena
1–2 rkl
limenmehua
1 prk (35 g)
kapriksia
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
(lehtipersiljaa tai korianteria)

Omenasalsa – ohje:

  1. Pese porkkanat ja palsternakat. Keitä kypsiksi kuorineen suolalla maustetussa vedessä. Valuta juurekset ja anna jäähtyä.
  2. Kuori kypsät juurekset. Pese omena ja poista siemenkota.
  3. Kuutioi tai raasta porkkana, palsternakka ja omena.
  4. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Viimeistele omenasalsa halutessasi hienonnetuilla yrteillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt