


Omenasalsa – aromikas kastike valmistuu kotimaisista juureksista ja ompuista
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Omenasalsa on mainio lisuke texmex-ruoille tai esimerkiksi hirvipaistille tai -fileelle. Omenan kaverina salsassa maistuvat porkkana ja palsternakka. Kokeile helppoa reseptiä!
Reseptin ainekset
4 annosta
1
porkkana
1
palsternakka
1
omena
1–2 rkl
limenmehua
1 prk (35 g)
kapriksia
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
(lehtipersiljaa tai korianteria)
Omenasalsa – ohje:
- Pese porkkanat ja palsternakat. Keitä kypsiksi kuorineen suolalla maustetussa vedessä. Valuta juurekset ja anna jäähtyä.
- Kuori kypsät juurekset. Pese omena ja poista siemenkota.
- Kuutioi tai raasta porkkana, palsternakka ja omena.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Viimeistele omenasalsa halutessasi hienonnetuilla yrteillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat