3(1)
Omenasalsa – aromikas kastike valmistuu kotimaisista juureksista ja ompuista
Gluteeniton
Vegaaninen
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h
Omenasalsa on mainio lisuke texmex-ruoille tai esimerkiksi hirvipaistille tai -fileelle. Omenan kaverina salsassa maistuvat porkkana ja palsternakka. Kokeile helppoa reseptiä!
Julkaistu 7.9.2023
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1porkkana
1palsternakka
1omena
1–2 rkllimenmehua
1 prk (35 g)kapriksia
¼ tlsuolaa
¼ tlmustapippuria
(lehtipersiljaa tai korianteria)

Omenasalsa – ohje:

  1. Pese porkkanat ja palsternakat. Keitä kypsiksi kuorineen suolalla maustetussa vedessä. Valuta juurekset ja anna jäähtyä.
  2. Kuori kypsät juurekset. Pese omena ja poista siemenkota.
  3. Kuutioi tai raasta porkkana, palsternakka ja omena.
  4. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Viimeistele omenasalsa halutessasi hienonnetuilla yrteillä.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.