Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omenainen suppilovahverokeitto – silkkisen pehmeän keiton salainen ainesosa on Jaloviina

1 h 0 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 10 min

Miten suppilovahverokeitto voikin olla näin hyvää! Suppilovahverokeitto saa potkua Jaloviinasta. Päälle paahdetaan omenoita, rosmariinia ja auringonkukansiemeniä.

8.9.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
1 l (200 g)
suppilovahveroita (tai 2 dl kuivattuja suppilovahveroita + 6 dl liotusvettä tai 100 g pakastettuja suppilovahveroita)
2 rkl
voita
1
sipuli
3 rkl
vehnäjauhoja
1 l
vettä
3 rkl
kasvisfondia
¼ tl
valkopippuria
½ dl
Jaloviinaa
2 tl
hunajaa
½ tl
suolaa
200 g
tuorejuustoa
Päälle
1–2
pientä omenaa
1 rkl
voita
1–2
rosmariininoksaa
2 rkl
auringonkukansiemeniä
¼ tl
suolaa

Omenainen suppilovahverokeitto – ohje:

  1. Kuullota sieniä kattilassa, kunnes sienistä lähtevä neste on haihtunut. Mikäli käytät kuivattuja sieniä, liota niitä vähintään 30 minuuttia ennen käyttöä.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia sienien kanssa voissa muutama minuutti. Lisää jauhot ja jatka kuullottamista hetki.
  3. Lisää vesi, fondi, valkopippuri ja jaloviina. Keitä hiljalleen 10 minuuttia. Soseuta keitto. Mausta hunajalla ja suolalla. Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna höyryäväksi.
  4. Kuori ja kuutioi omena, hienonna rosmariini. Paista omenaa, rosmariinia ja auringonkukansiemeniä pannulla voissa. Mausta halutessasi suolalla. Jaa keitto kulhoihin ja lisää päälle paahdettuja omenakuutioita, rosmariinia ja auringonkukansiemeniä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt