Tee ensin leipämuru. Laita kuorittu valkosipulinkynsi teholeikkuriin tai blenderiin. Lisää leipäpalat, suola ja pippuri ja anna koneen käydä, kunnes leipä on tasaista murua.
Paista muruseos öljyssä paistinpannulla kullanruskeaksi. Raasta sitruunankuori ja hienonna tilli tai lehtipersilja muruihin.
Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja kalvot. Leikkaa chili pieniksi paloiksi. Leikkaa omenat kuutioiksi tai lohkoiksi, kotimaiset voi käyttää kuorineen.
Kuullota sipulit öljyssä pehmeiksi yhdessä curryn kanssa. Lisää chili, omenakuutiot ja kerma. Keitä pari minuuttia ja siirrä sivuun.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Ota 1 dl keitinvettä talteen.
Leikkaa lohi paloiksi. Kuumenna kastike. Sekoita lohipalat ja pasta kastikkeeseen. Lisää sitruunanmehu ja tarvittaessa hiukan keitinvettä. Viimeistele pasta-annos tuoreilla yrteillä ja leipämurulla.