Omenainen lohipasta
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Kylmäsavulohi, omena ja roseepippuri maustavat pastan uudenlaiseksi ja tosi herkulliseksi.
MU
3.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 22.1.2008

Omenainen lohipasta
Reseptin ainekset (3 annosta)
- 1 kplpunasipulia
- 150 gkylmäsavustettua kirjolohta
- 1 kplomenaa
- 1/2 rklrypsiöljyä
- 1 tlroseepippuria
- 1 dlomenatäysmehua
- 1 dlruokakermaa
- 1 rklvaaleaa kastikesuurustetta
- 1/2 tlmustapippuria
- 2 rklruohosipulia
Hienonna sipuli, suikaloi lohi ja kuutioi omena.
Kuullota sipulia öljyssä paistokasarissa, lisää loppuvaiheessa lohisuikaleet. Lisää omenat ja murskatut roseepippurit. Sekoittele hetki.
Kaada mukaan mehu ja ruokakerma. Kiehauta kastike ja ripottele halutessasi joukkoon suurustetta.
Rouhi joukkoon mustapippuri ja lisää hienonnettu ruohosipuli. Anna kiehua minuutin ajan koko ajan sekoitellen.
Tarjoa omenainen lohikastike nauhapastan kanssa.