Omenainen lohipasta

20 min
3.5
0

Omenainen lohipasta

MU
0
3.5
Kylmäsavulohi, omena ja roseepippuri maustavat pastan uudenlaiseksi ja tosi herkulliseksi.
Teksti Piritta Helin
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

  • 1 kplpunasipulia
  • 150 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • 1 kplomenaa
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlroseepippuria
  • 1 dlomenatäysmehua
  • 1 dlruokakermaa
  • 1 rklvaaleaa kastikesuurustetta
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 rklruohosipulia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Hienonna sipuli, suikaloi lohi ja kuutioi omena.

Kuullota sipulia öljyssä paistokasarissa, lisää loppuvaiheessa lohisuikaleet. Lisää omenat ja murskatut roseepippurit. Sekoittele hetki.

Kaada mukaan mehu ja ruokakerma. Kiehauta kastike ja ripottele halutessasi joukkoon suurustetta.

Rouhi joukkoon mustapippuri ja lisää hienonnettu ruohosipuli. Anna kiehua minuutin ajan koko ajan sekoitellen.

Tarjoa omenainen lohikastike nauhapastan kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.5
Katso myös nämä