Omenainen broileri-ohravuoka

1 h 15 min
5
0

Omenainen broileri-ohravuoka

MA
MU
0
5
Omena tuo kivaa makeutta ruokaisaan broileri-ohravuokaan. Helppo arkiruoka kypsyy uunissa kuin itsestään!
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1000 gbroilerin koipi-reisiä (maustamattomia)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 3 kplomenaa
  • 1 kplpalsternakkaa
  • 2 dlohrasuurimoita (rikottuja, esikypsennettyjä)
  • 1 tlrosmariinia
  • 5 dlomenatäysmehua
  • 2 rklsoijakastiketta

Päälle

  • 1 dltuoreyrttejä

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Mausta broilerin koipi-reidet suolalla ja pippurilla.

Kuori ja lohko omenat, poista niistä siemenkodat. Kuori ja lohko palsternakka.

Mittaa ohrasuurimot öljytyn, tilavan uunivuoan pohjalle. Levitä päälle broileripalat. Sommittele omena- ja palsternakkapalat broileripalojen lomaan. Lisää päälle rosmariini, omenamehu ja soija.

Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin tunti tai kunnes broileri on kypsää ja saa kauniin värin. Ripottele päälle silputtuja yrttejä.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä