Omenainen broileri-ohravuoka
1 h 15 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen1 h
Omena tuo kivaa makeutta ruokaisaan broileri-ohravuokaan. Helppo arkiruoka kypsyy uunissa kuin itsestään!
MA
MU
4.67

Omenainen broileri-ohravuoka
Ainekset (4 annosta)
- 1000 gbroilerin koipi-reisiä (maustamattomia)
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
- 3 kplomenaa
- 1 kplpalsternakkaa
- 2 dlohrasuurimoita (rikottuja, esikypsennettyjä)
- 1 tlrosmariinia
- 5 dlomenatäysmehua
- 2 rklsoijakastiketta
Päälle
- 1 dltuoreyrttejä
Mausta broilerin koipi-reidet suolalla ja pippurilla.
Kuori ja lohko omenat, poista niistä siemenkodat. Kuori ja lohko palsternakka.
Mittaa ohrasuurimot öljytyn, tilavan uunivuoan pohjalle. Levitä päälle broileripalat. Sommittele omena- ja palsternakkapalat broileripalojen lomaan. Lisää päälle rosmariini, omenamehu ja soija.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin tunti tai kunnes broileri on kypsää ja saa kauniin värin. Ripottele päälle silputtuja yrttejä.
MITÄ PIDIT?
4.67