


Omenainen broileri-ohravuoka
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Omena tuo kivaa makeutta ruokaisaan broileri-ohravuokaan. Helppo arkiruoka kypsyy uunissa kuin itsestään!
Reseptin ainekset
4 annosta
Omenainen broileri-ohravuoka
1000 g
broilerin koipi-reisiä (maustamattomia)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
3 kpl
omenaa
1 kpl
palsternakkaa
2 dl
ohrasuurimoita (rikottuja, esikypsennettyjä)
1 tl
rosmariinia
5 dl
omenatäysmehua
2 rkl
soijakastiketta
Päälle
1 dl
tuoreyrttejä
Omenainen broileri-ohravuoka valmistuu näin:
Mausta broilerin koipi-reidet suolalla ja pippurilla.
Kuori ja lohko omenat, poista niistä siemenkodat. Kuori ja lohko palsternakka.
Mittaa ohrasuurimot öljytyn, tilavan uunivuoan pohjalle. Levitä päälle broileripalat. Sommittele omena- ja palsternakkapalat broileripalojen lomaan. Lisää päälle rosmariini, omenamehu ja soija.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin tunti tai kunnes broileri on kypsää ja saa kauniin värin. Ripottele päälle silputtuja yrttejä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat