Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omenainen broileri-ohravuoka

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Omena tuo kivaa makeutta ruokaisaan broileri-ohravuokaan. Helppo arkiruoka kypsyy uunissa kuin itsestään!

16.9.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
Omenainen broileri-ohravuoka
1000 g
broilerin koipi-reisiä (maustamattomia)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
3 kpl
omenaa
1 kpl
palsternakkaa
2 dl
ohrasuurimoita (rikottuja, esikypsennettyjä)
1 tl
rosmariinia
5 dl
omenatäysmehua
2 rkl
soijakastiketta
Päälle
1 dl
tuoreyrttejä

Omenainen broileri-ohravuoka valmistuu näin:

Mausta broilerin koipi-reidet suolalla ja pippurilla.

Kuori ja lohko omenat, poista niistä siemenkodat. Kuori ja lohko palsternakka.

Mittaa ohrasuurimot öljytyn, tilavan uunivuoan pohjalle. Levitä päälle broileripalat. Sommittele omena- ja palsternakkapalat broileripalojen lomaan. Lisää päälle rosmariini, omenamehu ja soija.

Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin tunti tai kunnes broileri on kypsää ja saa kauniin värin. Ripottele päälle silputtuja yrttejä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt