Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omena-manteligranola tuo rousketta aamiaisen jogurttiin tai smoothiekulhoon – nappaa resepti!

35 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 30 min

Herkullisen omenainen granola paahdetaan rapeaksi uunissa ja maustetaan ripauksella kardemummaa ja vaniljaa. Jos haluat granolasta vegaanisen, vaihda hunaja vaahtera-, agave- tai vaaleaan siirappiin.

24.2.2023
Reseptin ainekset
Noin 1 litra
5 dl
isoja kaurahiutaleita
2 dl
mantelilastuja
1 dl
auringonkukansiemeniä
½ tl
kardemummaa
½ tl
vaniljajauhetta
½ dl
juoksevaa hunajaa
½ dl
rypsiöljyä
Lisäksi
1 ps (55 g)
kuivattuja omenalastuja (esim. Earth Control, mansikanmakuisia tai maustamattomia)

Omena-manteligranola – ohje:

  1. Mittaa omenalastuja lukuun ottamatta kaikki muut ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.
  2. Levitä seos leivinpaperin päälle uunipellille.
  3. Paahda 175 asteessa uuni keskitasolla 20–30 minuuttia.
  4. Sekoita pari kertaa paahtamisen aikana. Tarkkaile, ettei granola pääse palamaan.
  5. Anna jäähtyä.
  6. Murustele omenalastut käsin pienemmiksi paloiksi ja lisää seokseen.
  7. Kaada jäähtynyt granola kannelliseen lasipurkkiin.
  8. Tarjoa esimerkiksi jogurtin, rahkan tai viilin kanssa.

Vinkki!

Granola säilyy huoneenlämmössä useamman viikon.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt