Maku

Omena-kanelijäätelö

7 h 30 min
0
0

Ei ole kotijäätelön voittanutta! Jäätelömassa tehdään täysmaidosta, kermasta ja keltuaisista - sokeria unohtamatta. Glukoosisiirappi tekee jäätelön rakenteesta pehmeän. Reilut, jälkiruokaviinissa keitetyt omenasattumat tekevät jäätävästä herkusta ylenpalttisen satumaisen. Tämän jälkeen ei ole paluuta enää perusvaniljaan! Kuva: Katri Kapanen
Tulosta
Kuvat Baking Instinct

Ainekset (6 annosta)

Jäätelöseos

  • 3 dlmaitoa (täysmaitoa)
  • 3 1/3 dlkuohukermaa
  • 1/2 dlglukoosisiirappia (DanSukker)
  • 2 kplkanelitankoa
  • 2 dlerikoishienoa sokeria (Siro)
  • 4 kplkananmunan keltuainen

Omenaseos

  • 2 kplomenaa
  • 1 dlsokeria
  • 1 kplvaniljatanko
  • 1 1/2 dlmakeaa jälkiruokaviiniä
  • 1/2 tlkardemummaa (jauhettua)

Tee näin

7 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN7 h
MITÄ PIDIT?
0