Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omena-inkiväärihilloke – täydellinen makupari aromikkaille juustoille

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Omena-inkiväärihilloke käy mainiosti juustojen makupariksi ja paahtoleivän päälle. Kokeile myös jogurtin tai puuron kanssa!

21.12.2020
Reseptin ainekset
noin 4 dl
750 g
hapahkoja omenoita
1 dl
vettä
2 dl
hillosokeria
noin 1 cm:n pala
tuoretta inkivääriä

Omena-inkiväärihilloke valmistuu näin:

  1. Kuori omenat (kotimaisia ei tarvitse). Ota omenaporalla kodat pois. Leikkaa malto pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuori inkivääripala ja raasta niin, että raastetta tulee noin ruokalusikallinen.
  3. Laita omenat, vesi ja inkivääri kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, sekoita välillä.
  4. Lisää joukkoon hillosokeri ja jatka keittämistä 10–15 minuuttia, sekoita pari kertaa keittämisen aikana.
  5. Anna jäähtyä. Laita hilloke puhtaisiin purkkeihin ja säilytä kylmässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt