Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Oliiviöljykakku

1 h 45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 30 min
9.6.2009
Reseptin ainekset
16 annosta
2 dl
rusinoita
2 rkl
konjakkia
2 1/2 dl
oliiviöljyä
2 1/2 dl
sokeria
1/2 dl
juoksevaa hunajaa
7 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
1/4 tl
suolaa
1 kpl
appelsiinia
1 kpl
sitruunaa
Pinnalle
1 rkl
tomusokeria

Sekoita rusinat ja konjakki, anna maustua puolisen tuntia. Mittaa kulhoon öljy, sokeri ja hunaja. Sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Raasta hyvin pestyjen sitruksien värillinen kuori. Purista hedelmistä mehut. Lisää öljy-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja mehuja. Vatkaa taikina tasaiseksi. Lisää taikinaan kuoriraasteet ja rusinat. Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina öljyttyyn ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.

Irrota jäähtynyt oliiviöljykakku vuoasta ja siivilöi päälle tomusokeria.

•Tarjoa halutessasi oliiviöljykakun kanssa kermavaahtoa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt