Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Paremmat eväät

Superhoukuttelevat nyhtöpossu-sienitäytteiset sämpylät – rapeaksi paahdettuja mustatorvisieniä ja tacomaustettua nyhtölihaa

30 min

Sujauta sämpylän väliin tacomaustettua nyhtöpossua ja rapeaksi paistettuja mustatorvisieniä. Pakkaa paperiin ja nappaa ulos evääksi.

12.9.2024

Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
kypsää porsaanlihaa (esim. grillikylkeä)
1 tlk (230 g)
tacokastiketta
1 rkl
rypsiöljyä
½ l
mustatorvisieniä
4
sämpylää
yrttiöljy
½ dl
oliivi- tai rypsiöljyä
½ dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
½ dl
basilikaa (hienonnettuna)
½ dl
persiljaa (hienonnettuna)
½ tl
suolaa
1
pieni valkosipulinkynsi

Nyhtöpossu-sienitäytteiset sämpylät – ohje:

  1. Aloita repimällä kypsä porsaanliha säikeiksi kahta haarukkaa apuna käyttäen. Sekoita nyhdetty liha ja tacokastike kattilassa. Kuumenna kiehumispisteeseen.
  2. Paista puhdistetut mustatorvisienet pannulla kuumassa öljyssä rapeiksi.
  3. Mittaa yrttiöljyn aineet tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon ja surauta tasaiseksi.
  4. Kokoa sämpylät nyhtölihasta, rapeista mustatorvisienistä ja yrttiöljystä.

Vinkki!

Voit säätää täytteen mausteisuutta valitsemalla miedon tai tulisen tacokastikkeen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt