


Paremmat eväät
Superhoukuttelevat nyhtöpossu-sienitäytteiset sämpylät – rapeaksi paahdettuja mustatorvisieniä ja tacomaustettua nyhtölihaa
30 min
Sujauta sämpylän väliin tacomaustettua nyhtöpossua ja rapeaksi paistettuja mustatorvisieniä. Pakkaa paperiin ja nappaa ulos evääksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
kypsää porsaanlihaa (esim. grillikylkeä)
1 tlk (230 g)
tacokastiketta
1 rkl
rypsiöljyä
½ l
mustatorvisieniä
4
sämpylää
yrttiöljy
½ dl
oliivi- tai rypsiöljyä
½ dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
½ dl
basilikaa (hienonnettuna)
½ dl
persiljaa (hienonnettuna)
½ tl
suolaa
1
pieni valkosipulinkynsi
Nyhtöpossu-sienitäytteiset sämpylät – ohje:
- Aloita repimällä kypsä porsaanliha säikeiksi kahta haarukkaa apuna käyttäen. Sekoita nyhdetty liha ja tacokastike kattilassa. Kuumenna kiehumispisteeseen.
- Paista puhdistetut mustatorvisienet pannulla kuumassa öljyssä rapeiksi.
- Mittaa yrttiöljyn aineet tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon ja surauta tasaiseksi.
- Kokoa sämpylät nyhtölihasta, rapeista mustatorvisienistä ja yrttiöljystä.
Vinkki!
Voit säätää täytteen mausteisuutta valitsemalla miedon tai tulisen tacokastikkeen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat