Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rennosti revittävä nyhtöpizzaleipä ilahduttaa juhlissa tai viikonloppuaterialla – syntyy helposti valmiista pizzataikinasta!

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Pyöräytä valmiista pizzataikinasta helppo juustoinen nyhtöleipä. Nyhdä pala ja dippaa arrabbiata-pastakastikkeeseen.

19.4.2024
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 pkt (8 kpl/330 g)
minipizzataikinaa (Danerolles)
1 ps (150 g)
mozzarellajuustoraastetta
1–2 tl
pizzamaustetta
2 rkl
oliivi- tai rypsiöljyä
Lisäksi
2 dl
arrabbiata-pastakastiketta

Nyhtöpizzaleipä – ohje:

  1. Leikkaa pizzataikinapalat neljään osaan.
  2. Sekoita juustoraaste ja pizzamauste kulhossa. Lisää puolet öljystä. Pane taikinapalat kulhoon ja kääntele.
  3. Voitele rengaskakkuvuoka lopulla öljyllä.
  4. Pane taikinapalat mausteineen vuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes leipä on kypsää. Anna jäähtyä hetki ennen kumoamista.
  6. Tarjoa nyhtöleivän dippinä arrabbiata-pastakastiketta.

Vinkki!

Voit käyttää leipään myös valmista pakastepizzataikinaa. Leikkaa sulatetut taikinapallot noin 3 × 3 cm:n paloiksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt