


Rennosti revittävä nyhtöpizzaleipä ilahduttaa juhlissa tai viikonloppuaterialla – syntyy helposti valmiista pizzataikinasta!
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Pyöräytä valmiista pizzataikinasta helppo juustoinen nyhtöleipä. Nyhdä pala ja dippaa arrabbiata-pastakastikkeeseen.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 pkt (8 kpl/330 g)
minipizzataikinaa (Danerolles)
1 ps (150 g)
mozzarellajuustoraastetta
1–2 tl
pizzamaustetta
2 rkl
oliivi- tai rypsiöljyä
Lisäksi
2 dl
arrabbiata-pastakastiketta
Nyhtöpizzaleipä – ohje:
- Leikkaa pizzataikinapalat neljään osaan.
- Sekoita juustoraaste ja pizzamauste kulhossa. Lisää puolet öljystä. Pane taikinapalat kulhoon ja kääntele.
- Voitele rengaskakkuvuoka lopulla öljyllä.
- Pane taikinapalat mausteineen vuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes leipä on kypsää. Anna jäähtyä hetki ennen kumoamista.
- Tarjoa nyhtöleivän dippinä arrabbiata-pastakastiketta.
Vinkki!
Voit käyttää leipään myös valmista pakastepizzataikinaa. Leikkaa sulatetut taikinapallot noin 3 × 3 cm:n paloiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat