Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nyhtökaurakeitto on kuin vegaaninen lihasoppa

45 min

Nyhtiskeitto tarjoaa lämpöistä turvaa viileisiin päiviin ja syysflunssan kourissa painiskeleville. Herkullisuuden lisäksi tämä soppa on ihanan helppo tehdä.

2.10.2018
Reseptin ainekset
6
Nyhtökaurakeitto
6
perunaa
2
porkkanaa
1
sipuli
½
palsternakkaa (150 g)
pieni pala
juuriselleriä
10
maustepippuria
1
laakerinlehti
2 rkl
rypsiöljyä
250 g
nyhtökauraa
1 rkl
öljyä (paistamiseen)
10 dl
kasvislientä
6 rkl
tuoretta persiljaa (koristeluun)

Nyhtökaurakeitto valmistuu näin:

  1. Kuori ja kuutioi perunat, porkkanat, sipuli, palsternakka ja juuriselleri. Perunat saavat jäädä suuremmiksi kuutioiksi.
  2. Freesaa perunat, porkkanat, sipuli, palsternakka ja selleri kattilassa öljyssä. Lisää joukkoon maustepippurit ja laakerinlehti.
  3. Ruskista nyhtökaura. Käytä tarvittaessa öljyä ruskistamiseen.
  4. Lisää kattilaan kasvisliemi ja nyhtökaura. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää persiljaa, kun nyhtökaurakeitto on otettu liedeltä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt