


Nutelladippi – napolilaisen pizzaillan superhelppo jälkkäri
30 min
Nutelladippi valmistuu kahdesta raaka-aineesta. Vain kahdesta! Kun siis suunnittelet pizzailtaa, osta kaupasta myös Nutella-purkki ja ruokakermaa. Jos pizzataikinaa jää yli ja mieli tekee jotain pientä herkkua, nutelladippi ja pizzatikut valmistuvat käden käänteessä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Nutelladippi
1 dl
Nutellaa
½ dl
ruokakermaa
Nutelladippi valmistuu näom:
- Sekoita Nutella ja ruokakerma kulhossa kastikkeeksi.
Vinkki!
Uppopaista nutelladipin seuraksi pizzatikkuja. Leikkaa pizzataikina ohuiksi suikaleiksi. Lorauta kattilan pohjalle sentin kerros rypsiöljyä ja kuumenna se, 175-asteiseksi jos sinulla on paistomittari. Uppopaista taikinasuikaleita kuumassa öljyssä muutama minuutti. Nosta suikaleet talouspaperin päälle valumaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat