Maku

Nutelladippi – napolilaisen pizzaillan superhelppo jälkkäri

30 min
{
Aktiivinen30 min
Passiivinen
Nutelladippi valmistuu kahdesta raaka-aineesta. Vain kahdesta! Kun siis suunnittelet pizzailtaa, osta kaupasta myös Nutella-purkki ja ruokakermaa. Jos pizzataikinaa jää yli ja mieli tekee jotain pientä herkkua, nutelladippi ja pizzatikut valmistuvat käden käänteessä.
KA
0
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (4 annosta)

Nutelladippi

  • 1 dlNutellaa
  • 1/2 dlruokakermaa
Tulosta

Nutelladippi valmistuu uskomattoman helposti:

  1. Sekoita Nutella ja ruokakerma kulhossa kastikkeeksi.

Vinkki!

Uppopaista nutelladipin seuraksi pizzatikkuja. Leikkaa pizzataikina ohuiksi suikaleiksi. Lorauta kattilan pohjalle sentin kerros rypsiöljyä ja kuumenna se, 175-asteiseksi jos sinulla on paistomittari. Uppopaista taikinasuikaleita kuumassa öljyssä muutama minuutti. Nosta suikaleet talouspaperin päälle valumaan.

MITÄ PIDIT?
0