Murskaa keksit monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.
Yhdistä keksirouheeseen puolet Nutellasta.
Painele keksiseos muovikelmulla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Ota jäätelöt hetkeksi huoneenlämpöön. Sekoita loput Nutellasta Tiikerijäätelöön.
Annostele keksipohjalle pehmeää jäätelöä kerroksittain.
Peitä jäätelökakku muovikelmulla ja nosta se pakastimeen vielä muutamaksi tunniksi.
Ota kakku pakastimesta, irrota sen ympäriltä kakkuvuoka ja muovikelmut. Nosta kakku tarjoiluvadille.
Sulata paloiteltu suklaa mikroaaltouunissa miedolla teholla ja 30 sekuntin välein sekoittaen.
Valuta suklaa heti jäätelökakun päälle ja osittain myös reunoille.
Koristele tuoreilla marjoilla ja hedelmillä sekä halutessasi vohveleilla tai kekseillä. Ripauta päälle myös hieman tomusokeria.
Tarjoa heti. Käytä leikkaamisessa apuna lämpimään veteen kastettua terävää veistä, sillä suklaasula jähmettyy nopeasti kylmän jäätelön päälle kovaksi kerrokseksi.