Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
katkarapuja (pakaste)
4 kpl
tummaa täysjyväleipäviipaletta
2 rkl
margariinia (rasvaa 40 %)
50 g
ruukkusalaattia
Avokadomajoneesi
1 kpl
avokadoa
1 kpl
sitruunaa
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 dl
tuoretta basilikaa
1 rkl
hunajaa
2 kpl
keltuaista
2 dl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Valuta sulaneet katkaravut siivilässä. Voitele leivät ja huuhtele salaatinlehdet.
Halkaise avokado ja poista kivi. Kuori puolikkaat ja pilko hedelmäliha monitoimikoneeseen. Purista joukkoon sitruunan mehu. Lisää kuoritut valkosipulinkynnet sekä basilika, hunaja ja keltuaiset. Soseuta seos ja lisää oliiviöljy joukkoon ohuena nauhana koneen käydessä.
Mausta seos suolalla ja pippurilla. Kääntele katkaravut majoneesin joukkoon.
Asettele leiville salaatinlehtiä ja lusikoi päälle katkarapuseosta. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat