


Nopea puolukkajälkkäri
20 min
Reseptin ainekset
5 annosta
4 dl
tuoreita puolukoita
1 dl
sokeria
100 g
kaurakeksejä
Mascarponevaahto
2 dl
kuohukermaa
250 g
mascarponejuustoa
2 tl
vaniljasokeria
100 g
sulatettua valkosuklaata
Koristeluun
½ dl
tuoreita puolukoita
Soseuta puolukat ja sokeri savasekoittimella. Murustele kaurakeksit hienoksi muruksi.
Vaahdota kuohukerma ja vaniljasokeri löysäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon mascarpone. Sekoita joukkoon sulatettu valkosuklaa.
Laita jälkiruokakulhon pohjalle kaurakeksimuruja. Säästä hiukan murujä puolukkajälkkärin koristeluun.
Lusikoi vuorotellen jälkiruokakulhoihin puolukkasosetta ja mascarponevaahtoa.
Koristele puolukkajälkiruoat kaurakeksien muruilla ja tuoreilla puolukoilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
