Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nopea pizzapohja

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Onko kiire? Nopea pizzapohja valmistuu muutamassa minuutissa. Pohja on valmis kaulittavaksi puolen tunnin kohottamisen jälkeen.

3.11.2015
Reseptin ainekset
3 kpl
12 g
hiivaa
2 dl
vettä
1/2 tl
suolaa
1/2 dl
oliiviöljyä
5 dl
durumvehnäjauhoja

Nopea pizzapohja – ohje:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja oliiviöljy. Alusta jauhoja taikinaan, kunnes se irtoaa käsistä ja kulhon reunoista. Peitä kulho liinalla ja anna taikinan kohota vähintään puoli tuntia.
  2. Nosta pizzakivi tai uunipelti kylmään uuniin. Pane uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
  3. Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa muutama minuutti. Vaivaa tarvittaessa joukkoon lisää jauhoja.
  4. Jaa taikina 3–4 osaan ja kauli jauhotetulla pöydällä pizzapohjiksi. Nosta ne yksi kerrallaan kuumalle pizzakivelle tai uunipellille, ja jaa päälle haluamasi täytteet. Paista pizzoja 250-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt